Citiraj:
Autor Wolverine
Ma 2100 je bio doslovce sklepan od onog što su imali. Tak da si u biti dobio TMK201 s novim ormarom. Tim gore što je imao par verzija elekronike obzirom na godinu kad je složen (istu stvar su ponovili i sa serijom 2200). Ali OK, nije se imalo za bolje. Kao i ona rugoba od TMK900 koji je izgledao kao neuspješan klon Katice.
|
Ma sve to stoji, i da - znam povijest 2100 serije. Zato i kažem da je zanimljiv, novi kolni ormar na starim postoljima od Đure Đakovića. Ali to je već rasprava za neki drugi forum...
Usput rečeno, 2100 je jedini tramvaj kojeg sam morao (uz pomoć drugih putnika) gurati jer je zapeo ispod rasklopca i nije mogao krenuti.
Citiraj:
Autor Wolverine
Za GT-6 više mislim na pogonski i kočioni sklop. Tramvaj koji je onak iz 60-ih je imao naprednije vučne motore, kočenje po principu jedna disk kočnica po osovini dok su naši još 2000-ih proizvodili postolja koja koče klocnama.
Zatim mogućnost vožnje u oba smjera, vrata kontrolirana fotočelijama, klimatizirani kompletan interijer a koliko se sjećam iz priča, koje su kolale ZET-om, postojale su i moguće nadogradnje tipa prepoznavanje znakova, memoriranja stanica i rute.
|
Klimu su imali samo Mannheim-eri, poput ovog koji je došao iz Osijeka. Ostali "obični" GT6 nisu imali klimu, ali /jesu/ imali foto senzore i ostale igračke koje nisu bile viđane u ono vrijeme.