vidio sam to kasnije,,,,,,, na usporenoj snimci se se nie vidjelo da je bilo kontakta,,,
@andeo
McLaren je takv jos otkako je Hakkinen vozio uopce nisu imali sezonu bez tih kvarova mutavih,,, Kimi cak ima srece sto mu bolid i krene (Hakkinen je zadnju sezonu dvije samo mahao rukama na samom startu ili vec pri pocetku kruga za zagrijavanje)
brzi jesu, stedljivi definitivno, ali i katastrofalno nekvalitetni Ferrari je imao jednu losu sezonu evo ih sada se vratili ne toliko dobro kao honda ali tu su McLaren je konstantno u kvarovima,
a sto toyoti znaci sav taj novac?? NISTA nie novac sam dovoljan da naprave odlican bolid, , , ,
da renault je proslih sezona bio na startu strasan ali prosle nisu mogli protiv McLarena samo tako i ni priblizno im nisu mogli bjezati kao sada,,,,,
da imam malo iskustva u pracenju F1 ali stvarno ono pogledaj malo kako im ide od vremena kada je hakkinen dominirao pa laganini kako je ostajao na startu sa svojim srot bolidiom i ot tada im je to preslo u naviku da im bar jedan bolid otkaze, bilo na treningu ili utrci, uvijek nesto,,,,,, jedne sezone oke moze biti peh ili sa ja znam ali kada se to povlaci toliko sezona za redom........