View Single Post
Staro 22.11.2025., 17:24   #623
Stipest
Registered User

Stipest's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Kakvi su ovo kreteni neviđeni. Bez ikakve obavijesti, maila, da iskoči prozor u EON aplikaciji, ništa, su maknuli SK kanale iz najmanjeg paketa. Ne samo to, nego iako bi ja sad htio povećati na srednji paket da u miru pogledam F1 do kraja, to mi ne da nego moram čekati da istekne obračunsko razdoblje, koje naravno ističe nakon vikenda i nakon što prođe F1…

Nikad ovako loše iskustvo nisam imao, HT kakav god da je uvijek ima korektne obavijesti unaprijed, i nikad se ništa ne dogodi bez najave. Najmanji mi je problem da oni miču kanale, sigurno su to u uvjetima napisali tako, ali onda kao prvo nek ostanu do kraja obračunskog razdoblja, a kao drugo nemoj me zajebati da ja uopće ne mogu prijeći na taj skuplji paket da gledam ono kaj hoću… ukratko, baš sramotno iskustvo
Ja isto nisam dobio nikakvu obavijest, ali što se tiće prebacivanja na drugi paket, imaju pravo. Mi smo (ja isto moram čekati do 03. 12. i ne mogu gledati F1), prepaid korisnici, što znaći da plaćamo paket mjesec UNAPRIJED i u trenutnom mjesecu se ne može promijeniti paket, nego tek kad krene novi obračunski period. Povlastica toga je da nemamo nikakvu ugovornu obvezu i možemo otkazati kad god hoćemo. Praksa davno poznata kod mobilnih operatera.

Zadnje izmijenjeno od: Stipest. 22.11.2025. u 19:10.
Stipest je offline   Reply With Quote