Meni je ironično to kaj se Mladena proziva zbog godina i tvrdoglavosti, a većina PCE-a se sastoji upravo od starijih članova koji su tvrdoglavi i koji pokušavaju stvari koristiti i raditi na stari način, i kenjanju po novom, nepoznatom i drugačijem.
Gerijatrija koja sere po mlađima i novim generacijama, a samima je mozak ispran i protkan teorijama zavjere i alu folijama dok su bitne teme, jel, ne-tema.
Pa gle ovaj cringe of potpisa o novom svjetskom poretku itd. Onak, razina emo prosera koje su nekad davno klinci od 16 godina delali , samo kaj su sad u pitanju stari bikovi koji vjerojatno imaju djecu koja upijaju isti taj bullshit. Rang index komentara, samo kaj se nažalost prelilo to i na ovaj forum. Nekad je većina foruma imalo zadnji hardver, bleeding edge bete svega i svačega, a sad ko da je vrijeme stalo u nekom nostalgičnom vremenu kroz rozu prizmu. Naravno, nije sve crno-bijelo, ali imam filing da nikad prije nije bilo tolko prosipanja žući i sruć-traćkanja samo da se sere.
Nego, da se vratim na Win - istina je da je file explorer u 11 spor, da guraju AI tam gde ne treba, i da je MS izgubil kompas oko prioriteta (kaj se developmenta OS-a tiče). Međutim, taj isti file explorer je dobil tabove, integraciju sa onedriveom i pogotovo m365/entra kaj je u entepriseu prilično dobro, sam OS je dobil hrpu unapređenja i korisnih fičra kojima treba dati priliku i prilagoditi workflow i vjerujem da bi svako od vas (nas) našel bar nekaj kaj bi mogel reći "hm, ajde ok, ovo je puno bolje od win10".
OS možeš srediti da dela samo osnovno, a moreš srediti da koristiš maksimalni potencijal. Oba scenarija su validna i moguća, vjerujem da je pola sata konfanja nakon clean installa dovoljno da su baš svi zadovoljni ili barem kompromisno zadovoljeni.
Mislim da bi se tema trebala odjeliti na Win11 - novosti, info, beta itd. i Win11 - problemi, troubleshooting, kritike itd. Ja bi rado češće ovdje postal stvari ali izgubim volju kad tema pliva u govnima.