Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.11.2025., 07:17   #85009
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Avtoline u KršJim, em su jeftiniji (mali servis 195 EUR vs najjeftiniji u HR 280 EUR), em možeš gledati što rade, em su pedantni. Slobodno ih pitaj za kraće intervale, ekipa je po mojem iskustvu tamo normalna.

Skraćeni intervali su ok kad su redovni tipa 30k km. Superb ima 15k km i to je ok. Stari Passat je isto imao 15k, redovno je servisiran i sad uredno gura 500k km u svoje 24 godine. Imao je sa svačim problema, s motorom najmanje.

Nemam baš puno iskustva s generacijama Haldexa, nisam ih dovoljno vozio auta s Tin sustavom da bi mogao dati neki sud jer generalno, 4x4 ti ne treba 99,99% vremena, ali onih 0,01% kad treba vrijedi svakog centa.

I sam sam imao dvojbu Superb vs Passat (limuzine mi nikad nisu bile privlačne, tako da nije zbog oblika karoserije), ali Passat nisam u Hrvatskoj nisam mogao dobiti Elegance u kombinaciji sa 4x4, samo R-Line sa hororom od školjkastih sjedala i meni osobno ružnim branicima. Vani se ta kombinacija može naručiti, ali onda nemam 6 godina garancije. Ali ono što mi je na Passatu bio finalni deal killer je nedostatak fizičkih kontrola i onaj osvjetljeni panel ispred suvozača. Kažem, svatko ima svoj ukus, meni osobno Passat u B9 generaciji nema smisla pored Superba.
Garro je offline   Reply With Quote