View Single Post
Staro 20.11.2025., 14:39   #796
struga987
Registered User
Moj komp

struga987's Avatar

Datum registracije: Dec 2023
Post Hacker broj 92

Evo nakon uvodnog posta stiže i sken broja iz lipnja 2003.

Kao što sam spomenuo u prethodnom postu naslovnica je bazirana na najavi igre Half-Life 2 koja je popraćena na 4 stranice teksta i slika uz komentar da je igra došla ''ko grom iz edra neba''.
Jer riječ je o E3 sajmu igara koji je bio u to vrijeme i tu su prikazani demonstracijski videi u vezi gameplaya Half-Life 2 igre te hrpetina screenshotva iz same igre.

Pošto je riječ o E3 sajmu tu je hrpetina novosti u vezi najava budućih igara.

Također ima jedan manji članak na temu igre World of Warcraft za koju se znalo da je u završnoj fazi izrade.

Od recenzija ovdje imamo dosta toga, naime opet strategija Rise of Nations (zaista zlatno doba RTS-a u to vrijeme).
Zatim tu je Red Faction 2 koju nisam igrao (možda demo samo) ali sigurno je dosta dobra igra.
Tu je zatim Tropico 2 Pirate Cove jer igre simulacija poput Sim City i kojekakvih ''tycoon'' naslova su uzeli maha, a ovo je ipak bilo zanimljivo i postojala je publika za ovakve igre.

Međutim tu je i recenzija GTA Vice City koji ne moramo posebno objašnjavati.

Imamo još i Enter The Matrix na bazi popularne filmske franšize koja je u to vrijeme nekako bila oko 2. i 3. nastavka a hype je bio ogroman.
Zatim tu je i recenzija igre Postal 2 od strane svima znanog recenzenta Damira Rukavine, btw moj bivši frend se nikako nebi složio s tom ocjenom
Kao zanimljiva igra spomenuo bih i House of the Dead 3 kontam bazirano na istoimenom horror filmu.

E sad, od hardwarea imamo tu veliki test grafičkih kartica, čak 6 stranica. Jer ipak dolazi Half-Life 2 i treba se pripremiti na to

U vezi samog skena opet riječ je o A3 formatu skena .

LINK
https://drive.google.com/file/d/1iZA...ew?usp=sharing
struga987 je offline   Reply With Quote