Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.11.2025., 23:46   #84986
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Vozi li tko ovdje Superb IV? Čitam malo po netu, neki se žale na kojekakve bugove, poglavito u sigurnosnim sustavima koji ostaju prisutni i nakon reklamacija u ovlaštenim servisima (obično pokušavaju SW upgrade). Pa me zanimaju iskustva iz prve ruke...

Hvala.
Prije par mjeseci sam pisao iskustva sa Superb Kombi 2.0 TDI 4x4 L&K, imaš tu na threadu.

Gluposti u SW ima, izluđuje me svako malo poruka s novim postavkama nakon koje uvijek ponovo moram paliti Side Assist, desni retrovizor se ponekad promjera ničim izazvan, ne mogu permanentno ugasiti start-stop, ostaviti dcc u comfort modu i izgasiti upozorenje na brzinu.

Kad si kod sigurnosnih sustava, dnevno se bar dvaput umalo zakucam u auto ispred (ako je vjerovati autu), automatsko kočenje je u zadnjih godinu i nešto bar triput umalo uzrokovalo nesreću umjesto da je spriječi, uvijek na početku Kruga i u pothodniku na Selskoj me upozorava da vozim u suprotnom smjeru… ima gluposti, ali nemam osjećaj da ima išta više od ostalih auta novije proizvodnje.

Pucaj ako te nešto još zanima.
Garro je offline   Reply With Quote