View Single Post
Staro 19.03.2006., 11:24   #103
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ne mogu razumjeti zasto speedy prica s toliko gorcine i omalovazavanja prema Mclarenu navodeci bezvezne primjere kao dokaz svojih tvrdnji, primjere koji samo pokazuju da uopce ne razumije F1 ili samo ima malo iskustva u pracenju istog natjecanja. Ja ne želim nikoga napadati ali ohladi malo od Mclarena!

Citiraj:
Autor speedy-3
Alonso pa lik je prosao izmedu oba Mclarena kao da stoje sto je dokaz mojim prijasnjim tvrdnjama da je McLaren ove sezone slabiji
Renault je najbrzi na staru posljednje dvije sezone, čak kad je i Ferrari dominirao, najbrzi na startu su bili vozaci Renaulta. Prolasci na startu nisu mjerilo brzine bolida.

Citiraj:
Autor speedy-3
ja si stvarno ne kontam sa je pola fuckin HR toliko ocarano bezveznim McLarenom totalno su smjesni bolidi im se doslovno RASPADAJU

Da, totalno je smješan Ferrari bio prošle sezone ili Williams. Prije dvije su svi bili smješni osim Ferrarija... Kako tako mozes vrednovati vrijednost nekoga teama na osnovi par rezultata? Mclaren se raspada? Prosle sezone bio je problem u Mercedesu sta onda reci prosle godine za Hondu ili ove za Toyotu (sa najvecim budzetom u povijesti F1). Toyota je najveci svjetski proizvodac automobila poznat po kvaliteti.

Citiraj:
Autor speedy-3
pa oni se sada samo moraju potruditi da ne izlete sa staze i to je to, ostalo ce bolid sam odraditi,,,,,,, nie fora uopce,,,,,,
Samo dvije stvari. Prva to je pricao i Lauda pa znamo kako je izgledao njegov pokusaj voznje danasnjih bolida i sta je o svemu rekao Jacques Villeneuve.(podsjecam na njegovu izjavu u kojoj kaze da jedna propustena sezona danas vozaču u F1 puno nedostaje jer stalni napredak na bolidima trazi konstantan napredak vozaca i prilagodavanje bolidu). Druga stvar je izjava M.Schumachera neki se nece sloziti da je najbolji vozac svih vremena pa cu napisati najtrofejniji vozac svih vremena kaze da je suludo donositi takve usporedbe(na pitanje o vozačima u 90tima aludirajuci na Sennu i Prosta) i da su bolidi stvarno jako brzi i agresivni (to je rekao za V10 motore prosle sezone) te je njihovo obuzdavanje i kontrola prava umjetnost...

Citiraj:
Autor speedy-3
sto se Schumia tice da u zadnje vrijeme sucks
Schumacher vozi fenomenalno i u zadnje vrijeme samo bolid nije na nivou 2000-2004 sezona!

Citiraj:
Autor speedy-3
efo bas kao sa sam rekao McLaren i njihova NEkvaliteta opet ce Raikonenea unazaditi,
DA bilo bi mu puno bolje da je u Ferrariju ili Hondi bio prosle sezone?!?! Ferrari je bio toliko spor da su ga svi zaobilazili a Honda je stalno kaznjavana. Ili mozda u Williamsu koji je cijelu sezonu potrosio na raspravu s BMW-om. JEDINO je Mclaren mogao konkurirati fenomenalnom Renaultu i da sam Kimi nije donio dvije lose odluke mogao je biti prvak a prva je ona koju je SAM donio da ostane na stazi iako je mogao u boks promijeniti gumu i zavrsiti drugi te izgubiti samo 2 boda a ne 8 u odnosu na Alonsa, znamo kako je ta utrka zavrsila...
Ove godine isto tako, Williams i BMW su puno pouzdaniji? Ferrari i Toyota brzi od Mclarena? Ili recimo Honda za koju je Button rekao da je u petak bila neupravljiva i da je misteriozno profunkcionirala u subotu i danas je sasvim dobro radila dok se Barrichello i dalje zali...

Tako da nemoj se neispravno i neprimjereno izrazavati prema Mclarenu ako si ti na njih iz nekog razloga ljut, gdje bi mu bilo bolje osim možda u Renaultu? To je lak zakljucak i lako je reci najbolje bi vozacu bilo 1997 u Williamsu 1998 i 1999 u Mclarenu 2000-2004 u Ferrariju 2005 i dalje u Renaultu...

I jedno pitanje za tebe. Tko je tebi dobar? Ocito nitko. Ako zalis za proslim vremenima i ova sezona ti je dosadna kao sto sam kazes,onda SUPER za tebe! Ne moras pratiti nesto sto te ne zanima i pritom omalovazavti pobornike pojedinih timova.

Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 19.03.2006. u 11:50.
Andeo je offline