Pozz, uzeo sam prije par dana za manju sobu Hisense HS3100 soundbar koji je spojen na Samsung TV. Rekao bih za cijenu i dimenzije da sam poprilično zadovoljan kvalitetom i jačinom zvuka koji isporučuje. Primjetio sam jedino da kad prebacim na Amazon Fire TV Stick Max 4K, da iz subwoofer-a čujem tihi pulsirajući zvuk(zzz-zzz-zzz...). U normalnom radu se to ne čuje kod gledanja filmova ili slušanja glazbe. Znači samo kad je spojen na Fire tv stick i ne reproducira se ništa, samo se stoji u meniju, čuje se taj tihi pulsirajući zvuk. Soundbar mi je spojen na HDMI 3 ARC, a Fire tv stick na HDMI 1 televizije. Kad uđem primjerice u YouTube aplikaciju na Tizen OS-u nema toga zvuka.
Pokušao sam staviti drugi hdmi kabel za soundbar, uključivati ga u druge utičnice, ali sve je ostalo isto. O čemu se radi? Neka interferencija, zvuk zavojnice ili nešto slično? Bilo bi mi glupo vraćati soundbar samo radi toga, ali opet ne bih želio da to bude simptom nekog većeg problema koji kasnije može postati izraženiji. Ima li itko slično iskustvo? Hvala