Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 14.11.2025., 15:14   #5491
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ovaj moj to zove GMV5
Taj silent mode kao da ne radi, uključi se on kao, ali to u grijanju uopće nema efekta, i dalje "u leru" vent vrti ko blesav cijelo vrijeme. U uputama za točno taj daljinac veli da ima samo podešavanje po 1% brzine vrtnje. Barem ja ne čujem ništa posebno u tom silent modu.
Iz utičnice vuče 13W tako u leru što mi se čini dosta.
Uspoređujem sa starom Toshibom u drugoj prostoriji, uopće se ne čuje dok tako vent vrti na min. Ali nisu za usporedbu, skroz druga klasa.
Za hlađenje ima još nekih fora po uputama, neki "breeze", "sleep" i "follow me" mod, to trenutno ne mogu proučiti kako radi.
Izgleda da su i neki ionizator ugradili, neš ti featurea, to sam ubio na toshibi odavno.
Ovo za LEDicu je dokumentirano i meni odgovara jer je bipanje inače jako glasno.
Ono što mene smeta je taj višak funkcija na daljincu i u app i loša doc pa ne znaš točno što si dobio i što radi, a što ne na klimi.
Npr. i daljinac i app imaju opcije za podešavanje lamela lijevo-desno (pozicije ili auto swing) što konkretna klima nema (samo ručno se može fiksirati).
Ovo zašto stavlja klapnu na horizontalu mi još nije jasno što time postiže... kužim da mora malo cirkulirati zrak radi senzora temp da zna kad se opet mora upaliti, ali ova bome puše ko luda i ne prestaje, barem dosad u 2d nije
Nego, jel kod tebe ovakav daljinac?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2025-11-14_13-54-13.png‎
Views:	52
Size:	244.0 kB
ID:	28519  
c-shadow je offline   Reply With Quote