View Single Post
Staro 13.11.2025., 14:28   #15
ive1279
Registered User

Datum registracije: Aug 2024
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Ok ovako je, dakle instalirao sam probni w11 i aktivirao taj voice access, koji je noćna mora koliko je loš stravično loš ali ima fora koja bi ti mogla biti korisna.

Dakle za aktivirati ga treba pritisnuti Win+Ctrl+S ili otići u Settings->Accessibility->Speech.
Yes, Continue, pa dolje desno next, i ako imas volje mozes prijeći na guide, ako nemaš, odmah reci
"voice access wake up" - to je ključna riječ za upalit ovu nesreću
I onda reci "Show Commands"
Tu treba odabrati Voice Shortcuts > Create New Shortcut

Staviti ključnu riječ tipa "Restart Mouse" i onda iz drop downa odabrati "Press keyboard keys"

Kliknuti mišem u polje i pritisnuti jednom F12, te pritisnuti apply te save.

I sad kada ti treba ako je nesrica u sleepu kazes
"Voice access wake up", pa kad se probudi kazes "restart mouse" i on ce pritisniti f12

Moja preporuka u settngsima od tog Voice Accesa staviti ovaj action time barem long ako ne i extended jer meni na short okine prebrzo.

Ej , hvala na rješenju .... išao sam to sam u postavkama postaviti ali imam problem sa ovim svojim programo " Camera mouse 2018 " jer kad se uđe u postavke i potvrdi , uključi to glasovno onda zablokira taj program camera mouse , i onda dalje ne mogu ništa nego onda zvati da mi neko resetira kompjutor .... zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano naravno ..... probat ću to rješit i istestirati za vikend pa javim rezultat ... kakvi je taj Ai , jel pametan ili nije baš
ive1279 je offline   Reply With Quote