Aj da se i ja malo istresem!
Imam 60h u bf6, i pola života u bf2, bfbc2, bf3, bf4... kad bi vam rekao da mi je bf promijenio život nebi mi vjerovali. Radi te jbne igre sam kupio svoj prvi hi-end pc i od tamo je sve krenulo. Sam sebe uvjerih da se može više!
...ugl...
Koliko vidim igra je više naklonjena na konzolaše nego na pcmr, što je njesra. Od menija do kontrola i kojekakvih pizdarija, no vidim da se stvari polako mijenjaju pa možda ima nade kroz neko vrijeme da se stvari poboljšaju generalno.
Mislim ista stvar je bila sa bf4, oko pola god do god je trebalo da se stvari srede.
Sad ono što mene najviše smeta je to da jbno igra dozvoljava da se igra u stilu cod-a ne onog prvog il drugog il trećeg (codmw). Znači uklizavanja, skakanja, čučanja, ležanja koja su animacijski prebrzi. Točnije da se te stvari uspore kao i generalno da igra se uspori malo, jer to nije onakav bf kakav ja pamtim. Isto zvuk i animacija pucanja ne štima, il sam ja lud
Evo jedan primjer: u bf4 kad stavljaš tipa spawn beacon, prvo ga odabereš tek onda ga možeš stavit na pod il gdje već igra dozvoljava. Dok na bf6 pukneš tipku ovaj ga plejsa. Takve sitnice rade igru nepotrebno ubrzanom. Kužim ja da je možda to QOL feature, no očito nitko nije razmišljao o tome i kako utječe ili možda je? Nekako mislim da je cilj da sve bude što brže jer danas nitko nema vremena što je ironija
Bf je bio uvijek igra taktiziranja i planiranja, to se nagrađivalo. Team work je bio baza svakog moda te je donosilo zadovoljstvo.
Smrt matchmakingu! Živili dedi serveri!
Za kraj malo nostalgije. 18+