View Single Post
Staro 19.03.2006., 00:04   #98
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ja si stvarno ne kontam sa je pola fuckin HR toliko ocarano bezveznim McLarenom totalno su smjesni bolidi im se doslovno RASPADAJU, kad oba citavi zavrse utrku to je dovoljan razlog za slavlje, Montoya je nesto spor, Kimi pa nie on nista posebno ono stvarno lik jos nista bas sam nie napravio sve ovo sa je sa losih pozicija dolazio do postolja moze zahvaliti ultra stedljivom motoru, to je jedino sa imaju dobro ove sve smjesne preslabe bolide je naravno obisao odmah na startu (bilo bi smjesno da nie) dok su mu se konkurenti samo maknuli kad su isli u boks, i sad je on tu nesto napravio?? heh jako tesko bilo obic trome toyote, one bezvezne red bull timove sa su ovdje tek toliko da ih ima vise,,,,,, i oke su za treniranje novih vozaca i eto zadrzavanje kamikaza kao sa je Sato , , , ,

dok ne prede vodece na stazi u izravnoj borbi (ne kroz bokseve, ne zbog kvara na protivnickom bolidu ili djelovanja "vise sile") nie nista napravio,,,,,,,,,

najbolje bi bilo da fino vrate manualne mjenjace i sve kako je prije bilo, jer ovo je smjesno jos kada puste onaj "Team radio" pa cujes kako im iz boksa vicu da pritisnu "gumb za borbu" bezvezarije

pa oni se sada samo moraju potruditi da ne izlete sa staze i to je to, ostalo ce bolid sam odraditi,,,,,,, nie fora uopce,,,,,,

Ferrari je stvarno bljutav zbog tih namjestanja, ali to svi imaju i full je ocito kako je moguce da bas u svakom timu ovaj drugi vozac ima losiji bolid da se uvijek bas na njemu nesto kvari nesto ne radi oke da ga lose podese, sporiji je ono ovo,,,,,,,,,,,, sa je to drugo nego najestanje prvom vozacu se bolid bolje podesi drugom losije samo zato da ako dode do medusobne borbe na stazi da budu sigurni kako ce prvi vozac bolje proci.,,,,,,,

sto se Schumia tice da u zadnje vrijeme sucks ali lik je vozio kada i senna i onda je jos bio totalno lud znaci vozio je kada bolidi nisu manje vise sami isli i lik zna voziti za sa bas nisam siguran za sve ove nove mlade vozace, tesko bi se oni snasli u onakvom bolidu kao sa je prije bio,,,,
speedy-3 je offline