Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.11.2025., 20:36   #84785
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Činjenica je da se ovdje NIKAD neće 100% pučanstva složiti da je neki auto bolji od drugoga jer se sve svodi previše čimbenika. Oprema, iskustvo, osobna preferencija, kvaliteta izrade, snaga, izdržljivost, godište, očuvanost, cijena itd.
Čovjek kaže da mu je Insigna bolji auto od Oktavije, neću se složiti niti ne složiti, ali ja znam da bi radije kupio napucanu Octavi nego napucanu Insigniu.

Da li bi kupio onu Scount Octaviu? Ne bi. Ali isto tako ne bi kupio nikakvu Insigniu. Opel je opel, ne želim se cijepiti protiv tetansusa da se mogu u autu voziti sigurno.

Ali opet, to je moje mišljenje. Vrlo vjerojatno neopravdano i netočno, ali zato ima izbora na tržištu. Ne gubim ništa što neću Insigniu, auta ima. Činjenica je da Opelu pada cijena dosta, činjenica je da ako si složiš filter na nekim globalnim tražilicama Opeli prednjače, činjenica je da ih ima previše i da se ne prodaju toliko koliko švabi. To ne govorim iz glave, jedan od dobrih obiteljskih frendova ima salon s rabljenim autima već 20+ godina, može to potvrditi. Uvijek će prije prodati švabu nego Opela.

Na kraju dana, kupujemo SEBI za svoje novce, i ako na bilo koji način opravdavamo kupljeno, to je najvažnije.

Ja neću nikada hvaliti nešto s čim nisam bio zadovoljan mada to bilo moje. Kia Rio je prva. Kupio novu, veće smeće nisam mogao kupiti. Jebiga, 2012. nisam imao love. To se moglo novo kupiti. Trebali smo novo. Ima ljudi kojima je dobra i hvale ju, kod mene neće nikada.

Isto tako, prezadovoljan sam sportlineom, za cca 2 godine ću tražiti noviji auto. Hoću li ju opet kupiti? Vjerojatno ne, jer mi je preskupa. Ali da li bi ju kupio, naravno. E sad, ono što kolega iznad piše. Superb s osnovnom opremom ne bi ni pogledao.
Mommistake je offline   Reply With Quote