View Single Post
Staro 06.11.2025., 17:02   #882
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Spojiš se na neki legit server, ima ih dosta ali su uvek popunjeni. Da, mikrofon je obavezan, igranje u squadu je obavezno, to i je poanta i zabava, teamplay, osjećaj postignuća, strategije, zajebancija itd Meni takve igre pašu a nisam panj nit mislim da su igre bitnije od života, zapravo bi rekel da je obratno.

Ali ok, vjerojatno sam fulal sa pretpostavkom da tražite takvu vrstu igre s obzirom na žalopojke, mislim da ni sam bog vam nemre pomoći
A nisam ja kolega mislio na tebe. Igrao sam ja HLL neko vrijeme. Mislim da sa steamom i konzolom imam stotinjak sati.

Vec kazem da postoji malo histerija od strane igraca koji ganjaju simulacije. Realno no liferi jer traze mikrofon, u imenu servera pise ENG a oni pricaju poljski. I sta ocekujes od sireg komjunitija. Isto tako histerija ako ti naredi da mu beres po mapi resurse sat vremena i poslije da mu loadas top dok on gadja maglu. Mislim, nisam ti ja magare.

Kontam simulacije, i sam sam deep in sim racing, ali sve su to video igre. Meni je problem sto ja za HLL moram odvojiti sat i pol. Cesto to bude i preko 2h. Izlazak u sred partija nema smisla. Ali eto i da neko ne koristi mikrofon, vrlo lako moze biti jako dobar medic i biti od koristi.

A to da li nam ima pomoci, sve sto hocemo je BC2/bf3/bf4. Niko nista puno ne trazi vec neki ok standard od prije 15 godina. A HLL, red orchestra, arma, squad su ipak drugi vid igara. Nema ni jednu dodirnu tacku BF6 osim sto je FPS.