Citiraj:
Autor 1v@n
Ja već precijenio cijelu situaciju misleći da koriste enterprise level dronove, a oni koriste Mini Pro 4
Bilo bi zanimljivo čuti tko im je i po kojoj cijeni prodao lager starih dronova sad kad je Pro 5 izašao. Ako netko ima kakvog frenda novinara, ovo je za brkove omastiti
Da su uzeli veće (teže) dronove, onda bi morali i poslati ljude na obuku i polaganje certifikata, a to isto košta. Ovako nemaju problema s tim
Kakav cirkus 
|
Sa Selske na Jadranski most se redovno ide kroz crveno i tako da me praktički više puta htio pogazit dok je meni na pješačkom bilo zeleno, i to nekoliko sekundi. Još su pametniji oni koji idu ravno prema Savskoj pa skrenu desno prema mostu gdje uopće ne smiju.
Ali, čim je u vidokrugu križanja policajac u uniformi, ili još bolje policijski auto, se odmah staje na žuto i svi odjednom ne skreću gdje se ne smije. Ali sad kad je teško bilo za vidjeti dron u zraku su policajci mogli samo zaustavljati na mostu nakon kaj su ih vidjeli preko drona.
Tako da takvi mali dronovi itekako imaju puno potencijala za širu primjenu u patrolama.