'
Da su neke firme "kalibrirane" apetitom samo na mega import i jos velebnije distribucije, to je realnost.
Zasto da ne kad se kod nas tako najbolje "posluje" a svima ostane viska kusura
Kao sto kaze Linda Evangelista : "Ispod 10.000$, ne dizem se iz kreveta"
Na slicnom tragu posluju i velike domace mega IT deal firme.
Kralj takvih je nesumnjivo Melcomp i samo bog zna sto sve drze na skladistu jer njihova ponuda egzoticne opreme moze posramiti i neke vece EU dilere. Jednostavno nema toga sto oni nemaju u svojoj ponudi...sve je to pohvalno.
No katkad zaborave na realnost obracanja krajnjim korisnicima, no i dalje drze iluziju da prodaju za iste.
Trazim vecu kolicinu DVD-RAM 5.2GB Type I medija.
Uspio sam nesto naci, sto kod poznatih sto kod firmi. Nesto i narucio iz vanka. Problem je u tome sto mnoge US firme vole drzati sve moguce na popisu dajuci dojam da imaju ama bas sve. No kad se zeli konkretizirati narudjba, onda pocnu "sepati" i malo po malo uvjek sa istim recitalom : "Zao nam je ali mi to vise nemamo" No nece obrisati tu ponudu. Dapace i dalje ce je drzati da navlace nove kupce, po logici, kad vec dolija...mozda kupi nesto drugo.
Danas dobijem podatak da Melcomp mozda ima jos neku kolicinu 5.2 medija i kad sam vidio konkretnu ponudu

)
Prosudite sami :

,
Po ovoj logici, kod njih ce cijena 4.7 medija ili nedaj boze
9x biti u relaciji cijene novog LG uredjaja
Dakle tipican HR primjer kad nisi forcan nesto prodati pa drzis do zadnjeg daha ovakve nebulozne cijene !