View Single Post
Staro Jučer, 11:06   #4711
tomek@vz
White Rabbit

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
A ne znam još, u tom slučaju vjv Fedora minimal. S obzirom na iskustva s Fedorom, siguran sam da neću imati probleme kod upgradea na višu verziju. (Isto kao debianov dist-upgrade.) No možda mi je malo previše bleeding edge za low-power appliance uređaj.
CPU je AMD-ov GX-424CC, quad-core Puma arhitektura. (Bobcat -> Jaguar -> Puma).

Si razmišljao o nečem dedicirano za tak nekaj, kao Fedora Core OS? Uglavnom - po meni je Debian uz RedHat/Fedoru jedini OS na koji se u Linux svijetu uvijek mogu osloniti da mogu bazirat nešto na tome i da se dugoročno gledano ne skrši i da me ne prca u mozak sa čudnim riješenjima van svakog "standarda". Probaj pa buš videl, ja imam samo pozitivna iskustva sa oba sustava kad je server u pitanju. Na Desktopu dajem malu prednost Fedori, malo bolje ispoliraju Gnome.

@Mladenxy > da, slažem se ako dobivam dobru uslugu "besplatno" kao što je google bio prije "dont be evil" fijaska - i ja sam svjesno koristio sve google usluge i to mi je tad bilo OK jer je bilo i sve transparentno. Ali ako se ta ista firma gura sa svih strana u svaki kutak tog života - i to još moram platiti - tu ipak moram povući crtu.
tomek@vz je offline   Reply With Quote