Citiraj:
Autor Amdejac
Tko ima iole malo mozga ima realnog razmišljanja zna da se svako testiranje može malo i prilagoditi, a prilagođava se uvijek onima koji imaju.
|
Nisam uopće protiv kupovine jeftinijih guma. Zato i kažem, sve te točke koje si nabrojao može bilo koja guma. Jedini problem je što tvoj osvrt ispada ko da je guma tolko dobra da pojede ostale za doručak. Dok realno to naklapanje ne pruža ama baš nikakvu usporedbu.
Ali daj malo uključi to malo mozga i radije odi kupiti Barum ili nešto takvo. Ne moraš cijediti zadnji cent i slat lovu kinezima. Da ti toliko fali tih par eura, kupovao bi još jeftinije gume od Sailuna, to je činjenica.
Zato i podbadam u temi na temu dal vam djeca uče kineski, jer ne budemo imali ništa više u EU ak nastavimo s takvim razmišljanjem i stavom.
Iza tog stojim iako nikako ne podržavam rast cijena u zadnjih 5 godina. Isti modeli guma (stara tehnolođija), cijene porasle 20-30%.
Okrenuo sam se alternativama bez da sam počeo kupovati LingLong i Sailun. Trošim gume brže od prosjeka, pa isto tako mogu potvrditi da su razlike osjetne, ali ne i ogromne. Svake godine mijenjam bar dva seta guma zbog brojnosti voznog parka.
Jedan Nexen primjerice neće na moj auto više nikad. Ali ima ljudi koji i nakon 3-4 sezone još uvijek hvališu gumu.
Teško je većini koja kupi gumu jednom u 3+ godine uopće percipirati koje su razlike jer je najveći utjecaj novo vs. staro.