Citiraj:
Autor John Creasy
serija ybx3000 kao ova ispod ima/imala je 36mjesec.. serija ybx5000 (silver) ima 40mjeseci, razlika je u broju startova
edit: kakv fail, ovaj ispod aku je visine 190, ybx3096.. i taman plastična zaštita na plus klemi udara od cijev iznad i malo je zajebano vađenje akumulatora.. sad gledam da ima ybx3100 71Ah ali isto 680A startne struje ali je visina 175 i košta 85e.. uzet ću njega a ako za ovog ispod nađem garanciju i dobijem drugi poklonim nekome kome treba

|
našao sam garanciju od akumulatora, zamijenjen je za novi u intercarsu.. malo me čudi što više nemaju maloprodaju, tražili su me ime servisa gdje je ugrađen..
ovih dana ću uzeti model ybx3100 jer je nešto niži po visini od trenutnog i lakše ga se zamijeni..
tražim sad zamajac i novi set kvačila za pojačanje.. trenutno kvačilo od fiksnog je spaljeno dobrano, ne mogu korpu poslati kod Malinića na pojačavanje.. morat ću nazad na plivajuči i pojačano kvačilo.. taman drži nekih 50k km..
ima li ko saznanja da li moram uvest auto u srbiju, imam privremeni boravak preko svoje firme.. mogu li nastaviti voziti na hrvatskim tablicama dokad hoću, ili ima neki rok za uvoz auta? svakako ću stati na granici idući put pitat milicajce i špeditere tamo
lokalni meho za alfe čeka gtb2260vk ili gtb2060vklr, ili slično pa ću staviti jači turbo.. mislio sam jedno vrijeme da smanjim Nm ali ko ga jebe, yolo
kad bude alfa na 3xxhp/5xxNm, tu stajem.. na satu stoji 336k km, od toga mojih cca 130k km