Hvala na preporukama! Battlefield 6 sam vidio i svi hvale multiplayer, ali za single player kampanju još nisam ništa čuo. Pošto ja uopće ne igram multiplayer, BF6 mi zasad nije zanimljiv.
Što se tiče Call of Duty: Black Ops 6, baš me iznenadilo koliko me podsjećala na one najbolje igre Ravena Softwarea, kao da su oni bili glavni u izradi single player kampanje. Odigrao sam i Modern Warfare trilogiju i bila mi je okej, ali Black Ops 6 mi je puno bolji.
Volim igre poput Soldier of Fortune 1, Return to Castle Wolfenstein, Star Wars Jedi Outcast, Singularity, Prey 2017... COD: Black Ops 6 jako podsjeća na te igre, što mi je zaista sjajno zato što su takve igre praktički nestale s tržišta. Zato me ova igra toliko oduševila i vratila mi nadu da još ima novijih naslova koje volim.
Jedina zamjerka mi je onaj Battlefield trenutak kada izađeš iz zone borbe i preko sredine ekrana ti iskače upozorenje da se vratiš u akciju. To mi je veliki minus, ali pošto se rijetko događa, svejedno sam prešao preko toga. Inače, kad to vidim, odmah uninstall.