View Single Post
Staro Danas, 00:06   #7540
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Discworld Noir
na psxu, zapravo igrao sam ga prije 7,8 godina i došao pred kraj, pa ostavio, no u međuvremenu sam zaboravio doslovno 90% priče i likova, pa reko zašto ne probat opet.

Discworld knjige nisam nikad čitao, pa nemrem reći neko mišljenje o njima, osim da imaju pozamašan kult followera, i jako ih je puno (neznam jesu li prevedene ha hrvatski uopće); igrao sam prijašnje 2 Discworld point and click avanture i nisu mi full sjele al ne zbog humora nego luđačke težine i nelogičnosti zagonetki, pog. prvi dio, makar su bile upakirane u simpatičnu crtanu grafiku ala Broken Sword.

No ovdje mi se jako sviđa mračna i kišna atmosfera poluodvratnog grada punog svakakvih spodoba, i voice acting, pog. glavnog lika,
da sam je igrao u doba izlaska ne bi bila sreća jer ko klinac s ograničenim znanjem engleskog i pop kulture ne bi pohvatao ni trećinu humora i štoseva, a koji su mi sad baš smiješni i dosjetljivi.

Minus je česti loading između screenova koji je dosta zahtjevan za ps1, stalno se čuje screeching neki iz optičkog čitača, sad jel to do starog stroja, sprženog cda il jednostavno su tak isprogramirali... Ili ofc, kombinacija svega
Miki9 je offline   Reply With Quote