07.10.2025., 13:52
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor Mommistake
Ja sam utukao nekih 20h u dvojku prije mjesec dana, nisam naletio na vatreno orujže.. I onda trčim krovovima i naletim na jedan od onih challenge-a gdje moram pobiti 40 zobija vatrenim oružjima i dobijem sačmaricu, pištolj i automatsku pušku na biranje.
Pa gdje je to oružje u igri onda? Zašto bi nam to dali kao "misiju/challange" a u igri ga nema. Luk i strijela ne skidaju zombija od prve, isto sranje. Ljudi većinom nose kacige, isto sranje.
Nemam pojma jel dođe kasnije, ali sve se svodi na makljažu mačem i sjekirama, postane monotono i dosadno.
|
Ne znam, ali ono što 100% mogu tvrdit je da na izlasku igre nije bilo puškica... Znam jer sam je završio tada... challange nisam rješavao pa za taj ni ne znam... U igri je neko objašnjenje ali bedasto.. ne sjećam se, ali gugl zna više...
The lore basically goes like this. When villedor was quarantined and shit was going down a certain faction took control, that faction then rounded up every gun they could find and hoarded them for themselves, that faction then claimed they ran out of ammo thus making their guns useless but some people don't believe this and it's rumored there's a heavy artillery stash somewhere in the city. This is explained in the side quest "history lesson"
|