View Single Post
Staro Danas, 09:26   #644
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor tizhu Pregled postova
ja koristim google na svim uređajima i koristim whatsup od prvog dana kada se pojavio.
ostalo ne koristim niti sam ikada koristio i doslovno mi je svejedno jel tko čita što pišem i što pričam jer vodim neopisivo dosadan i nezanimljiv život.

da vam svima dam svoje podatke kladim se da ništa na cijelom internetu i uz sav AI chat gpt lgbtq+ svi skupa na cijelom forumu ne bi saznali o meni osim naj osnovnijih podataka sa moje osobne i zdrastvene iskaznice. eventualno bi možda saznali osnovnu i srednju školu.

e sad zamislite da sam si imalo potrudio da nitko ništa ne sazna .... mislim dajte se uozbiljite .... preko noći mogu promjenit identitet i odradit s lažnim identitetom pizdarije i vratim se svom starom životu i džabe kontrola i sve.

psi laju karavane prolaze.
imamo premalo vremena na ovom svijetu da brinemo tuđe brige.
posvetite se sebi i svojima i prst u uho.
daj samo meni svoje podatke, ne tribaš svima. Ja ću proći kroz to i vidjeti koliko tog "nezanimljivog" ima, složiti tvoj pattern, šta te živcira, šta te veseli, gdje ideš tih dana u mjesecu, sa koliko para posjeduješ, gdje si nešto zajebao nekoga, kad nisi doma, kad jesi doma, gdje je točno taj dom....

Kad čujem šta ljudi pišu, hjao....