View Single Post
Staro 29.09.2025., 21:09   #2460
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
To moze reci samo neko ko ne radi 8+ sati u windowsima. Ne radi se o 2ms po kliku vec o satima, danima, godinama klikanja po traljavom interfejsu. Nekoliko kolega je ovdje pisalo da stvara frustraciju par sati koristennja win11 nakon win10 ili necega starijeg. Na to dodaj krucijalne bugove oko RAM zauzeca koje sam spominjao, pomnozi sa svakodnevnim radom. I win11 ti ukrade pet godina zivota.

Kada se budemo bavili fizickim poslovima i ne budemo sjedili za racunarima, onda cemo smatrati windows 11 trivijalnim. Sve dok je windows osnovica industgrije koja gura ovaj svijet, trivijalne stvari se vremenom nakupe do ludosti.

Dobro opisano. Nazalost radi se upravo o ovome. U mom poslu vrijeme je novac a povreda SLA se masno placa (citaj par tisuca Eura za pola sata kasnjena van SLA u Prio 1). I ako mi treba informacija sa jednog od tih share-ova na primjer (na svu srecu vecina toga je na zasebnom web serveru) i explorer se odluci tako ponasat - hebaj ga. A tako nesto imam 3-4 puta na dan na sluzbenom kompu. Svaki dan. E na to nemozes ostat ravnodusan. I posto je sluzbeno racunalo nemozes instalirati nista van onog sto je predefinirano.