Ja čaše za vino stavim dolje s tanjurima, ostale mi stanu sve gore. Rasporedim po prilici da se max iskoristi. Mi imamo Bosch perilicu, serija 4. Prošla je peta godina negdjeprije, pere bar jednom dnevno, peremo sve i zadovoljni smo. Bilo je ispočetka prljavo tu i tamo dok nisam počeo koristiti Jar tablete.
Nebi više kupovao bez te treće ladice, al svako ima svoje jasno.
Neznam koju da uzmeš napu, al znam koju ne

Ja imam AEG i nisam nikako zadovoljan, preslabo a još sam u zgradi pa mora dalje tjerat.
Frend ima faber, kad upali, nemožeš vrata otvoriti
Frižider Bosch, 203x70cm nofrost, malo je glasan u nekim slučajevima ali to je navodno tako s većinom nofrost frižidera. Na žalost, uzorak je premali da bi doneo neki konkretnijni zaključak oko buke. Što se tiče hlađenja, tip top, alarm za vrata i temp, mogu se prebaciti šarke lijevo i desno.
Pećnica Electrolux s pirolizom, neki best buy je bila, Bosch ima bolesne cijene. Jedino ako hoćeš estetiku takvu pa ti treba.
Mi koristimo par puta godišnje pirolizu, nemam zamjerki mada nije čarobni štapić. Ako se i ne planira koristiti piroliza, te pećnice i brtve su nešto robusnije pa bi razmisio i o tome.
Ja imam Electrolux inox plamenik s 5 komada, što više nije in uz danas uz indukciju, ali ja nisam požalio, uzeo bi ga opet. Mada je čišćenje malo kompliciranije nego kod indukcije.