View Single Post
Staro 29.09.2025., 11:53   #2352
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Napa faber, bolju nisam imao. Imao sam Inka Plus, jela sve što smo joj dali. Sad imam Samsung 900mm široku, ni blizu kao ova Faber. Faber se nije izvlačila, taman da se nije ni vldla ispod, meni je to odgovaralo.

Indukcija, štednjak i perilica Elux, 5 godina garancije, ja sam bio oduševljen. Sad imam Bosch, meni puno lošiji od Eluxa. Bosch koji imam je neka srednja klasa, Elux sam uzeo višu klasu, osjetila se razlika. Bosch, ako čaša bude negdje u kutu, često mi zna izaći van neoprana. Elux s tim nije imao problema.

Kod perilice, meni je puno bolje prala kad je imala onu duplu rotaciju na donjoj elisi. Kao što ova ima: https://www.mall.hr/perilice-posuda/...erilica-posu-a
Meni ovo s 3 ladice nije odgovaralo nikako, nisam gore imao mejsta za veće čaše, pa sam to maknuo pa dokupio onaj box za vilice i žlice.

Indukcija, osobno sam uzeo onu s dva "spojena" polja, to mi nije baš dobro radilo. Nisam imao 4 odvojena, već 2 spojena, u principu, staviš posudu gdje želiš i to bi kao trebalo raditi. Radilo je kod većih posuda, kod manjih nije. To bi izbjegavao. Uzeo sam bez ruba, meni bila ljepša, pukao rub, žena kvrcnula.

Štednjak, ne možeš fulat, probaj uloviti onoga koji ide barem do 250 stupnjeva, pirolizu je moja žena željela, nismo ju koristili nikada. A diže cijenu podosta. Tako da, ne bi preporučio pirolizu. Vodilice su super.

Frižider, osobno sam uzeo Samsung. NoFrost obavezno, ništa drugo mi nije radilo bez leda kao NoFrost.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 29.09.2025. u 12:01.
Mommistake je offline   Reply With Quote