View Single Post
Staro 28.09.2025., 12:51   #4545
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
Ja sam bazzite probao samo onako, na brzinu na laptopu i vrtio se očajno, plus je krcat predinstaliranih govnarija, ali dobro, kako je rekao Wendell to je idiot proof linux (npr baš za mene). Ali probao sam i cachy koji mi je SF za bazzite, ima hrpu opcija, lijepo vrti, ja sam updateam kada hoću (mislim da bazzite forsa update kad se starta, ali se ne sjećam više), samo tu treba očito i zavrnuti mentalne rukave i naučit nešto.

Kužim da je GN išao na bazzite da bude uvijek isto iskustvo, tj da ne moraju ništa dodatno podešavati što je zapravo bolje za benchanje.
Bazzite po defaultu dolazi samo s onim predinstaliranim aplikacijama koje su vezane za gaming, tj. Steam, Lutris i sl., ništ pretjerano mimo toga. System Update se uvijek može pokrenuti ručno, pa onda sam odradi sve kaj treba, nema nekih dodatnih naredbi, odnosno nisam skužil da se automatski nadograđuje kak mu paše bez ikakvih pitanja. IMHO ovaj Ancient Gameplays lik je već u nebrojeno navrata dokazal da neovisno o kojoj distribuciji je riječ (Bazzite, CachyOS, Nobara, itd.), gaming na Linuxu itekak funkcionira, samo da još GN i ostali veći kanali pomognu u populariziranju i bog-bogova.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je offline   Reply With Quote