Citiraj:
Autor coconut
Koliko se sjećam, Tesla je imao velikih problema jer je način izlaska iz zapaljenog vozila u kojem je nestalo struje kompliciran do pakla. Čini mi se da sam negdje nekidan pročitao da je netko i izgorio u autu zbog toga.
|
Otvaranje prednjih vrata bez struje
Tesla Model 3/Y Emergency Door open za zadnja vrata su zakoplicirali.
Tip koji se skucao vozio je Teslu plade (Acceleration 0 - 100 km/h *, 2.4 sec. Top Speed, 282 km/h.; Total Power, 760 kW (1033 PS), sigurno nije vozio lagano.
Citiraj:
Autor OuttaControl
Corolla dodje sa opremom u osnovnom paketu ko ID.3 Start u Pro Plus od 38000. Tek tu dobijes kameru, paljenje dugih svjetala, front assist lane assist itd itd.
Vw koncern je poznat po tome da jedva da volan u osnovnu opremu, tako da ti je usporedba grozna.
Da strujici se ne kvare, zato ev clinic zivi dobro i otvara franšize, kvare se rjeđe, ali i puno puno skuplje. I tesle imaju neke tekucine, koje se ne mora cesto mijenjati ali kad se mijenja košta dosta. Sve je to ista prica i brze punionice su bile besplatne dok se nije skupilo auta za punit, sad ispada skuplje od goriva, tako ce i servisici doc.
|
Tesla nema te nadoplate (uglavnom nadoplatiš sofware što je po meni nepotrebno), VW kao i ostali Njemci doplatiš za svaki K.
Naveo si cijenu od 38000 EUR a ako oduzmeš poticaje dođeš na isto.
Izvlačiš iz konteksta nitko ne tvrdi da se strujići ne kvake. Sve se kvari samo je pitanje koliko.
Za EVclinic nije samo servis: imaju labos za istraživanje i razvoj. Neke alate razvijaju sa Gedore-om. Uglavno zanimljiva priča.
U Hrvatskoj ti sve mogu oprostiti osim uspjeha. Recimo Njemački ADAC je radio reportažu kod njih,
Deutscher ADAC x EV Clinic Zagreb
Citiraj:
Autor OuttaControl
I drugi dio price, ja imam corollu benzinca 2016. Na tom autu se niti jedan dio motora nije pokvario, ok mijenjale su se svjećice i slično ali čisto preventivno i to je bagatela ako ne radis u ovlastenom. Šta se kvarilo je prekidači, multimedia, ona konzola na krovu i pumpa vode (nezz jel strujici imaju to posto treba bateriju hladit). Gume su mu isto standardna dimenzija pa su bagatela. Od ovlaštenog servisa sam odustao(i izgubio 10g garancije) jer su cijene servise dosle na astronomske veličine. 350 eura za servis koji mi lokalni odradi za 50tak.
Dakle kvare se stvari koje i strujici imaju, motoru nije apsolutno ništa zasad....
|
Imao sam Toyotu tako da za nju sve najbolje, još je čisti benzinac pa nemaš problema samo vozi