Citiraj:
Autor MIK
* auto voziš na redoviti tehnički pregled, pored toga imaš više opcije za pregled stanja vozila (uglavnom auto javlja sam ako ima kakav problem):
1) Aktivna greška: Ako postoji problem (npr. s baterijom, kočnicama, Autopilotom ili senzorima), Tesla će ga automatski prikazati kao obavijest na zaslonu.
2) Možeš i preko aplikacije: Otvorite Tesla app na telefonu (povežite se s vašim računom i vozilom).
Idite na Servis (Service) ili Upozorenja (Notifications).
3) Napredno: Aktiviranje Service Mode za naprednu dijagnostiku
- način za pristup detaljnim podacima
|
Poučen iskustvom ja vjerujem takvim sustavu kao i gladnom medvjedu kad mi kaže da me neće pojest. Previše je faktora u tom lancu koji mogu poći u krivu stranu. Više ja vjerujem kad jednom godišnje odvezem auto svom mehi i da se provjere barem ključne komponente. Ljudi rade greške, a samim time i softwer kreiran od ljudske ruke i uma je podložan greškama i Bugovima. A kaj se usporedbe Corolle i Tesle tiče - pa kaj nisi napisao u prvom postu da je održavanje skuplje u prvih 5 godina za Corollu? Zato sam i napisao da bi ista usporedba bila interasantna sa više godina i km na grbači oba auta. Zašto misliš da je usporedba u tvom postu u redu a ovom slučaju ne?