Evo ja prvi imam 2 auta u Španskom, sad sam na poslu sa svojim autom, žena je doma s bebom i ima auto po potrebi. Ja odem poslje posla na fuš, u gym, po dijelove, simo-tamo, ona ode kod punice, kod babe, u šoping, na stari kvart....Planiram smanjit na 1 auto dok je supruga na porodiljnom jer ona ne misli vozit moje tuning korito na gewindama s bebom u njemu, a ja budem snosio većinu poteškoća javnog prijevoza, bicikla itd. ali kad ponovo krene raditi, opet će doći 2. auto siguran sam.
Vjerujem da bi obaveza gradnje javnog parkinga kada se ide u projekte s novim zgradama opet dodatno diglo cijenu kvadrata stana koja je i ovako u nebesima, ali prijeko je potrebna. Na Knežiji se gradi nova Osnovna škola Horvati jer će se stara rušiti, kako nekome nije palo na pamet napraviti -3 ili -4 kad se već radi tako velik projekt i naplaćivati parking gdje se škola nakon nekog vremena doslovno može otplatiti....Stenjevec, nove zgrade, javnog parkinga nema, ljudi koji su u najmu i nisu imali za parking mjesto parkiraju uz cestu, Gyms 4 you je tamo, svi posjetitelji parkiraju uz cestu. Kako ljudima itko dođe u posjet i negdje parkira u takvim kvartovima? Dođem kod šogorice u novi kompleks na Ferenščici kraj Hladnjače, sav prostor iscrtan kosim crtama je već zauzet...doslovno nema parkiranja ako tamo nemaš svoje mjesto...