Citiraj:
Autor GoGzS
To iz Infobipa doma? Tko god je dopustio da se tamo napravi mini industrijska zona (Oktal, Pekara Klara, Infobip...) nije normalan... a niti jedan pruzni prijelaz nije podvoznjak (osim ako se kroz trokut ne probija do av. Dubrovnik).
Kvart slucaj, doslovno. Odrastao sam u Klari i maknuo sam se od tamo nekad u vrijeme kad su krave sa pasnjaka maknuli.
|
Bio sam kod punca i punice. Htio odbaciti ženu na kavu pa da produžim svojim kafanskim putevima.
Ovaj put krkljanac nije bio uzrokovan pružnim prijelazima, bar ne ova gužva u kojoj sam ja bio. Cijela Remetinečka skroz do gdje počinje Karlovačka je bila stop&go.
I ispalo je da je cijeli Jadranski most usko grlo jer se tam 4 trake spajaju u dvije (mala špura sa Kajzerice, sa Avenije Dubrovnik i dve sa rotora). Uglavnom, takvu gužvu nisam prije novog rotora doživio. Čujem da je to normala, ali eto, ja popušio vrijeme jednom i nikad više.
U zadnjih 5 godina sam u kvartovima Malešnica, Špansko i Prečko osjetio ogroman porast voznog parka. Svaka familija ima valjda bar dva auta. Oni koji imaju od firme vozila onda parkiraju kombije i kamione po parkinzima. Parkira se među zgradama po požarnim prilazima, što tako nije prije bilo, dapače, zvala se policija ili da se odšlepa čim bi se ušlo unutra, kamoli parkiralo.
Problem će nastaviti rasti ak se ne počne na veliko graditi s podzemnim garažama.
Zgrade građene u drugoj polovici 90-ih većinom nema podzemne garaže, a one koje imaju, imaju samo za nekoliko stanova.
Ogroman propust od strane planiranja; s druge strane, problem se zaoštrio stvarno tek unazad 5 godina. Do tada je raslo, ali je sad eksplodiralo.
--
Klara ima ogroman problem, ne samo zbog firmi tu, već se izgradilo toliko zgrada, a cesta će i nakon što ju obnove ostati seoska prilazna cesta s nemogućnosti proširenja.
Problemi se ne pokušavaju spriječiti, a kad prekipi će biti prekasno.