View Single Post
Staro 22.09.2025., 10:41   #6944
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ovo je ko ono kad vidiš žensku s leđa, pa je čista 10.
A onda se okrene...

Stražnji dio iphonea sam vidio kod vađenja iz kutije i onda svaki idući put kad ga jednom tjedno ili jednom u par tjedana izvadim iz maske i obrišem vlažnom maramicom da skinem smeće s njega.

Tako da...
Psi laju, karavane prolaze.

Boju vidim jedino kroz masku, na rupi gdje je kamera.
Na novima pogotovo želiš imati masku, bikoz aluminij. Već su se pojavili sretnici...

Kupujem 16 kad izađe 20, uvijek sam 3-4 generacije iza aktualnog i ništa mi ne fali. I to vjerojatno idem na 1TB, tako da sam miran idućih 5 godina bez brisanja ičeg, jer sam škrt dat novce za icloud
Ma da, drame ljudi oko stvarno nebitnih stvari.

A ovo za iCloud - a nekoć sam i ja razmišljao tako, pa sam bio samo na "hard kopijama", pa sam prešao na NAS i kao sve uređaje syncao na njega... ali nije to bilo to.

Na kraju uzeo pretplatu na 2 TB iClouda i preporodio se.
Sve mi je u syncu konstantno, bez da išta ikad moram raditi ili provjeravati.
Kompletan mac mi je backupan (što mi je zapravo i najbitnije zbog posla), iPhone, iPad...
Sve slike su mi u syncu između svih uređaja.
Dodao i ženu u family pa imamo lijepo šerane foldere za što god nam treba, imamo i zajedničke family fotoalbume i tako.

Ništa sad da je to neki SF i turbo mega neviđeno, ali stvarno radi kako treba i zaboraviš na to.
Što jest jest - olakšava život za te neke stvari s kojima mi se neda baviti.
Igorr je offline   Reply With Quote