View Single Post
Staro 21.09.2025., 15:04   #6941
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Promo Pregled postova
5.6mm

Mozda ce se neki ovdje uvrjediti, ali iPhone je više fashion uredjaj nego uredjaj koji gura limite industrije. Uvijek su bili konzervativni kad je customizacija i funkcionalost bila u pitanju ali su vise paznje davali na izgledu i uredjaja i OS-a. To je glavni razlog zasto iPhone nema back dugme. To je glavni razlog bendgatea na 6ici. To je glavni razlog vista.. pardon, glass izgleda na racun performansi. Ali su estetci bili najprimamljiviji ( zato je 17pro paradoks). To je "funkcija" Air modela. Placas 1300€ za izgled. Fascinantjno je sta su sve strpali u telefon sa tako malim kućistem. A 99.9% korisnika koristi samo glavnu kameru tako da..

"Briga me samo da pročitam tvoje odgovore s ovim razmacima od 10 redova jer mi je tak najugodnije čitat" T oje problem foruma. Kad postavis post, on od jednog razmaka napravi 3, nekada 4. Doslovno svaki put moram ulazitri u "Napredno" da ispravim.
Ovo je ok ako razmišljaš iz perspektive casual korisnika i ne zagrebeš ispod površine.

Ono što Apple ima daleko ispred svih je MDM.
Kad ćeš morat firmu opremiti uređajima i imati ih pod kontrolom, naučiš cijeniti taj ekosustav.

Prešli smo sa Samsunga na Apple i IT-evac nam se pomladio… kosa mu sporije opada i smršavio je poprilično
Veli preporod što se tiče administracije i rješavanja problema

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online   Reply With Quote