Jbt sto ne volim prodavat dijelove za aute, to takvi krkani dolaze da je to strasno... Doso lik maloprije po neki komad sto sam prodavao za Audija, vec neko vrijeme mi stoji, zelim se toga rijesit... Dogovorili XY EUR, lik doso po to, provjerio jel to to, u kakvom je stanju, vec ja to njemu spakirao u auto i pitam ga da mi plati, kad on meni poceo - jel moze kakav popust... Pa ono, jbt, skinuo sam ti vec XY EUR od cijene na Njuskalu, sta imas vise od toga trazit?! Jeee, pa tebi to samo stoji, vamo tamo... Reko - pa je, ali da sam na ebayu stavio po toj cijeni bi sutra oslo... I ajd, spustim ja njemu nes sitno tipa 5%, on i dalje zica, oce 15%... Ma idi mrs, ne moze... I jos pita dal moze vratit ovaj unit ako mu ne radi, a ja budala velim - moze, i vratim ti novce... Sva sreca pa je neki lik poceo trubit jer smo mu smetali pa je morao iskesirat kolko sam ga trazio...
Kod kompjuterskog hardvera ko da imam posla sa skroz drugim tipom ljudi, sve pristojni, kultivirani, rijetko kad na krkana nekog naletim... Padobrance sa Njuskala koji salju ponude upola oglasene cijene bez pardona stavljam na ignore listu... Sve si vise mislim da ne zelim imat vise posla sa dijelovima za auto, imam jos par komada za rijesti - instrument tablu i onaj centralni ekran i nakon toga dovidjorno...