View Single Post
Staro 19.09.2025., 14:33   #9784
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
OK, evo fotki ovog mojeg Q6600 G0 u "novom" i nekorištenom izdanju:

Ako nekome case izgleda poznato, to je vjerojatno zato što sam ga već "dokumentirao" tu u temi, na stranici 294 i 295.

Pronađen vani uz kontejner za smeće, netko od (sad već bivših) susjeda ga je bacio u otpad, pa sam ga odlučio spasiti. Ako ništa drugo onda barem case, napajanje je ionako bilo mrtvo (vjerojatno razlog zašto je bačen?), diskovi su bili povađeni, a jedino što je ostalo bila je polu-ispravna S775 matična sa nekim Pentium D procesorom.

A ako se pitate što se dogodilo sa Phenom X4 (9550) garniturom koja je prethodno bila u ovom caseu, eto vam odgovora ... fotkano odmah iza Q6600:

Ova mašina mi uistinu JE višak, i budem je prije ili kasnije nekome poklonio. Izgleda kao SLI, ali je zapravo neuspjeli hibrid - Crossfire matična sa dvije nVidia 8600GTS grafičke, što naravno ne funkcionira. Ali mogu se uvijek izvaditi i zamijeniti nečim jačim, ili prebaciti na "pravu" SLI matičnu.

Inače potpuno ispravna i kompletna mašina, ali također bez Windows instalacije ... nisam vidio smisla u tome da idem stavljati bilo što, kad ne znam kod koga bude završila, i čemu bude poslužila.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote