View Single Post
Staro 19.09.2025., 13:21   #9783
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Ah, Q6600... sjecam se da sam jedva cekao da izadje. Zbog prirode posla/hobija uvijek sam bio early adopter svih multithreaded platformi i to je bio pravi preporod Pogotovo uz 8 GB RAM-a i 3.x GHz OC. Dan danas mi je zao sto sam rasprodao DFI Lanparty UT P35, Stackera, vodeno i taj G0 proc To bi i dan-danas radilo dobro, ali covjek mora ici dalje

Sad si me "izazvao" da i ja zakvačim sliku ovog svojeg. Ali moram ga najprije maknuti na bolju poziciju i skinuti poklopac pa ga fotkam. Najvjerojatnije danas u nekom trenutku

Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Puno sporije se mijenjaju stvari sada u usporedbi s 80s i 90s. Tak da cemo to zvat staro, a ne retro.
Yea, to je ta. Chux je donirao Q8xxx, stavio sam SSD i to je jos uvijek ok masina za everyday use.
Hehe, forumska posla!

Šalu po strani, drago mi je da ta Gigabyte i dalje radi. Jedna od onih komponenti koje sam kupio i onda malo koristio a više nadograđivao i mijenjao ... samo sam ja promijenio dva procesora na njoj (Pentium 4 > Pentium Dual-Core) a sad znam da si jednog promijenio i ti, znači da ih je prošla najmanje tri ... možda čak i više. Zaboravio sam detalje, ipak su prošle godine i godine.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote