Tema: Automobili
View Single Post
Staro 19.09.2025., 13:24   #83711
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Daj pusti. Sad su kriva sjedala. Pa ja imam 115 kila pa me ne žuljaju. Imali smo tri dnevna RTa. Jedan ZG, Žuta lokva, Senj, Karlobag, Starigrad, Maslenica, ZG. Drugi ZG, Ilok, Vukovar, ZG. I treći ZG, Ljubljana, Planica, Italija, ZG. Ovo kratko ZG, Poreč i slične kratke relacije po 300 km ni ne računam. Vratili smo se doma nepokočeni i nenažuljani. S tim da moja sjedala nemaju ventilaciju i masažu samo grijanje i podešavanje nagiba i bubrežnjaka.
Jedina udobnija sjedala su bila u Renolu Laguni. Taj auto sam volio, a kvario se u 3PM. Mehaničaru sam pola vikendice sagradio. 😂
Moguće da su im osnovna sjedala već dobra, ali nisam nikad sjedio u njima pa stvarno nemam pojma.
To sam taman prije Insignie odlučio, da kad god kupujem novi auto, ako nije baš kriza za financije (u kojem slučaju ne bi ni kupovao novi auto ali ajde) - uzimam vrh sjedala koje dotični automobil nudi.

Hoću biti opušten i neukočen nakon vožnji.

A ovo za lagunu - vjerujem da se kvario, ali taj auto mi je u svakoj generaciji bio tiha patnja

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
A kaj je za očekivati da auto normalno radi kada im je gazda adhd idiot na speedu?
Dobro su ga opisali na nekom postu - "Professional man child"
Igorr je offline   Reply With Quote