Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.09.2025., 10:16   #83640
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Ha gle čuj non stop očerupana kokoš this that...jebi ga moram i ja malo kontru baciti.
Hahaha, posteno, moze . Iako da budem iskren jos dugo me nece proci ta fora s ocerupanom kokosi. Mislim da je jedan od razloga zapravo ne shvacanje ekipe koja danas kupi skodu za 40-50k ojra. Ajde prije mi je cak i bilo smisla da ekipa uzme skodu ako su bili misljenja svabo je svabo a nisu imali para za fauveja. Em su dobili za manje para fauveja em je po mom skromnom misljenje taj brend bio nesto kvalitetniji/pozdaniji, iako mozda grijesim. Ali danas, ono niti selo ne odobrava, od kvalitete ni k a ni kad prodajes nemozes dobiti vise nego za fauveja. Tako da mi je to i dan danas enigma.

No, ono sto mi je super da cak i u opelu znaju kakve poluproizvode rade, pa im stave i takve cijene. I opet ih nitko ne kupuje. Vidio sam 1 novog grandlanda u zadnjih godinu dana valjda. Znaci ono, daj djurda 2 bureka i dvije zuje, a dodaj i 2 opela za van.
Dobro, ruku na srce nisu opeli valjali ni prije 10-15 godina jos dok ih nisu kupili GM/Francuzi/Klingonci whateva ali barem su imali onaj argument, svabo je svabo. Ajme meni sto se to sa svijetom dogadja

Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Prika vozis jebeni opel, popij jednu zujicu i opusti se.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 16.09.2025. u 10:22.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote