Citiraj:
Autor the chosen one
Router ZTE MC801A koristimo podosta nas tu na forumu, stariji je model ali radi perfektno i s njim možeš još podosta stvari ako ti zatrebaju naprednije opcije.
Ove tarife su ti OK, ne znam jel ima ili nema slanja još SMS poruka u nekim mobilnim tarifama, to ti ne mogu sa sigurnošću potvrditi.
Gigabox ako bi uzimao od HT-a ja bih uzeo samo karticu, a router svoj ZTE jer ne znamo baš kak se ponaša ovaj TCL 
|
Kontaktirao preko chata i telefona A1 i ht tcom.
A1 kao što reko nema prijenosni 5g ruter, ali nude da uzmem sim na pretplatu i kaže lik ubaci u neki ruter jer nemam više sms GB blokade nego samo peglaj. I cijena ti je Savršena+ 31,83 €/mj. i još na to neki popust od 1.5e na onu familliju. Na to bi trebao kupiti neki od rutera:
ZTE 5G MC801A*CAT22
*XIAOMI 5G PRO V2 MODEL*5G ROUTER CPE PRO V2* Wi-Fi6 NFC 4x4-MIMO
TCL Linkhub HH515L 5G Router Modem
To je od 100-140e jednokratno na oglasniku...
ht-tcom kaže da kupuim sim za mob. tarifa-Unlimited GB u M1 FLAT- 31,49e u magneta1 opciji, ali ima sms bloakdu na 200gb i onda šalji šifru pa opet max speed na flat. I trebam imat ruter sa sms opcijom.
Ili opcija 3: tarifa ht-tcom: Gigabox+ sa ruterom TCL 5G Router HH515LM. Prva 3 mjeseca 1e, ali plaćanje je 32,91 EUR/24 mj.+2,50 EUR/24 mj. za ruter ili ga odmah platim. Kaže odi u poslovnicu traži popust na ugovor ta 3mj po 1e i uzmi ruter i imaš 3 dana za vratiti ako ne ispunjava želje. Online sklapanje ugovora nudi isto, ali imam 15 dana za vratiti.
Preksutra ću u srijedu uzet u poslovnici i testirat taj ruter i vezu.
Trenutačno mi je 5g veza na a1 tarifi na mobitelu xiaomi poco f3 obični model. 800/900Mbps down i 60Mbps upload. Antena tcom i a1 su obje na zgradi preko puta vizualno ravno dostupne. ja u prizemlju, a antena na 10 katu. Što mi je super.