Ajmo onda lagano istestirat dokle šta ide - prvo procesor, a onda memoriju. Od klokanja matične nemaš nikakve koristi.
Memorijski djelitelj spusti na DDR200 ili DDR266 (ne znam koji BIOS imaš) i olabavi latencije, recimo na 3-4-4-8. Napon proca stavi odmah na 1.45 V, množitelj proca na 9, a HTT frekvenciju lagano podiži po 5-10 MHz i testiraj stabilnost pomoću Super PI-ja, Primea95 (drugi test),... Kad dođeš do one frekvencije di testovi pucaju, vrati na prethodnu stabilnu vrijednost i to je to, doveo si proc do kraja pri tom naponu. Za dalje trebaš radit volt mod ploče.
Sad slijedi klokanje memorije. Latencije ostavi kao što sam gore rekao, napon memorije na high, množitelj proca stavi na 5 i opet deri po HTT frekvenciji. Za testiranje memorije uzmi opet Prime95 (treći test), Super PI i možeš memtest86+. Postupak je isti kao i s klokanjem proca - polagano dizat frekvenciju i testirat.
Što se tiče HTT množitelja, njega stavljaš ovako: za HTT frekvenciju jednaku 200 MHz, množitelj stavi na 1000 MHz (5x); za 200 do 250 MHz množitelj stavi na 800 MHz (4x), a kad je HTT od 250 do 330 MHz množitelj nek bude 600 MHz (3x).
Kad oboje istestiraš, nađi najbolji omjer frekvencija CPU-a i memorije pa tak ostavi. Ak ne znaš, javi rezultate klokanja ovdje. Eto, to bi ukratko bilo to.
EDIT: Vucko je bio brži...