11.09.2025., 18:01
|
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Autor Amdejac
Je, to je budućnost za Možemo/neMožemo, Radničke fronte, Zelene, smetače pardon bicikliste i romobiliste, hrpu lijenčina i bitangi koji žive sa 40 godina na tatinoj i maminoj grbači, aktivisti, udrugaši, bez dana radnog staža.
A mi ostali koji radimo. Živimo na selu, imamo kuće, kleti, vikendice, apartmane. Koji želimo za vikend sjest u SVOJ auto. Kojeg smo si kupili za guštanje. Vozit se 500 km i uživat u vožnji.
Danas sam iz Bistre išao na Rebro u bolnicu. Insignia, automatik, auto od 5 metara. Gledam ove mudrijaše u malim autima. Kako mi zdravorazumski možeš objasnit kak ti se je super vozit u Smartu. Lik je deblji od mene, brat bratu 150 kila, jedva se uvukao u tog smarta. Meni su u insigniji sjedala taman do knap jer sam debel. Da su možda centimetar dva šira. Kak je njemu udobno. Vozio sam Smarta. Sicevi su mi premali i žuljaju. Pričaju ljudi o nekoj okretnosti. Kakvoj. Voziš se samo napred i prestrojavaš. Svi veći auti startniji su od ovih malih, a možda 10 posto vozača koji vozi strujka poklopi gas onak muški. I dođem na Rebro. Parkiram se, guzica malo viri, ali to je slatki gušt. Ako ću jednog dana morat uzimat SUVag vozilo, već vidim u dvorištu Audi Q7 ili 8.
|
Smartovi, odn vozaci koji ih voze su bas zanimljivi. Dok su muski u Smartovima mozda najgori, najnemarniji vozaci u gradu, zene u Smartovima su bas super, vidi se da ih vole i znaju u dusu i tak ih voze. Vjerojatno to im veze sa ovim kaj si napisao o sicevima.
Ja sam pred par god odhebo aute i 90% se vozim na skuteru. Usteda u vremenu je ogromna, sa autom imam 5 semafora sa skuterom jedan npr. Jedino kad pada kisa idem sa autom jer mi se neda oblacit za motor..
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.09.2025. u 18:10.
|
|
|