Tema: Automobili
View Single Post
Staro 09.09.2025., 12:01   #83427
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Nije da odlazi nego razina kvalitete izrade nije na Premium razini koju placas cijenom - bar ne za bazne modele. Na jednom Mercedesu (ili bilo sto sa pridjevom "Premium") nema sto skvicat i cvilit. Primjer...frend ima C250 T W205. Boje trule visnje. Predivan auto izvana. Vozio ga kratko, fino vuce naravno al za mene koji vozi ko penzic ionak manje bitno. Prvi Automatik koji sam vozio. Iznutra - onaj koji je reko da onaj komad glossy plastike ima mjesto u jednom Mercedesu treba streljat. Jeftino. Previse plastike. Dali je imao tehnickih problema s njim? Da par ali nista strasno i sve rijeseno unutar jamstva od strane Mercedesa (usluga im je bar tu gore top sto bi za te novce i ocekivao). Udobnost? Sjedala? Standardna nista previse udobnija od bilo kojeg normalnog non-premium auta te velicine. Meni je osobno Mazda 6 bila udobnija. E sad - kad ides malo dublje posezat u zep za sjedala sa alkantarom i/ili zracnim ovjesom u kombinaciji sa jacim motorima (200KS+ za C klasu, 250KS+ za E klasu) - e tu onda dolazi onaj stari Mercedes vibe po kojem je Mercedes na glasu "kvalitete" i luksuza. I za razliku od VW ifotainment odrona - Mercedesov softwer radi jako dobro. Dakle nebih isao tako daleko i da kazem da je Mercedes smece ali jeftin Mercedes nije nista posebno a dalje je - skup - mozda ne u kupnji (rabljen) ali odrzavanje - svakako.
Dobro, pa ni jedan premium nije kao prije, to stoji (mozda ajde lexus). Ali s obzirom na fauveja/audija mislim da nijedan preminum nemoze biti tako los i neugledan. Ali velim, ja sam skonfo c klasu za 50k tj 47k s nekom akcijom i ima finu opremu. U ovoj koju sam vozio isto tako je bila ok oprema nista posebno i nije mi bila losa/neugledna/neudobna. Opet IMHO je puno bolji izbor ta nova c klasa za 47k nego skode, seati (kako god da se zovu, lol), pa evo da ne ispadnem hejter nemackih krampova, dodajem dalje, hunjadija, kie, cx-5, whateva
Master_Hrc je offline   Reply With Quote