Tema: BonBon
View Single Post
Staro 09.09.2025., 09:34   #2827
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Nisam primjetio da je roaming u bosni bas tako skup, evo bas prije mjesec dana bio.

Caka je u tome da bonbon simicu (ili ciju god simicu imao) rucno fiksiras na maticnu mrezu (nikakav auto mod) pa se nece spajati na druge mreze u pogranicnom podrucju, a recimo airalo koristis za net. Meni se to pokazalo kao sasvim pouzdano rjesenje. U jednom trenu ces morati prebaciti mobilni net sa airalo na bonbon jer airalo bosanski esim nece vise raditi u hr.

Prije odlaska na put sam ugasio i volte jer sam negdje citao da na bonbonu ljudima misteriozno uzimaju pare za nekakav data promet i ljudi to povezuju s volteom iako, u teoriji, taj promet se ne bi trebao klasificirati kao data promet niti naplacivati po bili kakvoj osnovi. Kakogod, better safe than sorry, nisam primjetio nikakve cudne promete na racunu.
Vozio sam pa umjesto da rucno klikam na mrezu sam kliknuo na automatic, nisam se ni zalio neka im kad su klosari.

A sto se tice cijene, 100KB je 1.21 euro.

02.07.2025 GPRS 1394 13,61€ ZONA2
Plus pdv
Ako nista odmah je dosla poruka o pretjeranoj potrosnji.