Citiraj:
Autor medo
Osobno nemam hejt prema Daciama ali unutrašnjost novog Dustera mi vizualno loše izgleda. Ne mogu to probaviti. Možda je do paketa opreme/modela u salonu ali sam brže izašao iz njega nego što sam ušao.
Slažem se za Mercedese. Dugo govorim da je to smeće od kvalitete (puno ih se vozi u familiji) a posljednji baš izgledaju kićasto i nakaradno iznutra.
|
Možemo tu cjepidlačiti unedogled
https://www.topgear.com/car-reviews/...-2024/interior
Tipa:
1. Ekran je niske rezolucije i ima ove grozne tipke sa strane
Ekran sam koristio prvi put da spojim mobitel bluetoothom
Drugi put da uđem u Media menu i prebacim s radija na bluetooth.
Nakon tog ga nisam ni pogledao, a nit me pikao u oko jer je dovoljno nisko postavljen.
2. Ventilacijski otvori, okrugli dok ništa drugo u autu nije okruglo, s ovim klapnama su šaka u oko. Ista stvar kod Mercedesa, nikako okrugli ne pašu u ostatak dizajna.
Podesio sam ih da mi ne pušu u facu i zaboravio da postoje
To je sve što bih imao prigovoriti interijeru, a na to sam zaboravio nakon par kilometara vožnje
Volan i media kontrole ispod volana su klasični Renault, tipke ispod ekrana su za najbitnije funkcije (tipa auto off, koji je na nekim drugim brandovima stavljen na random mjesto u autu), sve je logično i pod rukom.
Možda logičnije nekom tko je prije vozio Renault, ali nakon 7 godina što sam zadnjeg vozio, sve što mi je zatrebalo je bilo tamo gdje sam očekivao da bude.
Doslovno nema ničeg što je višak ili za što bi mogli reći da je predizajnirano ili loše postavljeno.
Ružno? Osobno, ispred svega mi je što ima nakeljen ekran na vrh svega, a toga je ohoho