Citiraj:
Autor coconut
|
Citiraj:
Autor MIK
|
Što se tiče od vizuala, izvana mi je samo od ispred lijep. Bočno i od iza mi stvarno nije nešto dobro sjeo.
Iz unutra je zanimljiv, pitanje kakav je feeling u živo.
Tehnologija djeluje jako impresivno, bar na papiru.
Sviđa mi se što sve više proizvođača i modela nudi 700-800km dometa.
Jest da je po WLTP-u, ali to će svejedno ispasti cca 700 po gradu i 500 po autoputu (120-130 na sat), po meni više nego dovoljno.
A i brzine punjenja su već više nego dovoljno dobre. Taman se popišaš i kupiš kavu
Citiraj:
Autor Mladenxy
Jučer vozio Mečku GLS 2023. i meni nevjerojatno dokle je otišla tehnologija i udobnost. Ima taj valjda OLED ekran u visokoj rezoluciji sa vrhunskom grafikom i odličnim kamerama u svim smjerovima.
E sad, jedna kamera je iz ptičje perspektive što je naravno nemoguće, vidiš si auto kao da slika dolazi iz drona ili satelita. Pretpostavljam da u stvari komponira slike u realnom vremenu svih kamera i onda nekako obradi kao da se gledaš iz ptičje perspektive u realnom vremenu u okolišu u kojem voziš?
|
Ma te 360 kamere postoje već dosta dugo (da, koriste spoj slika od 4 kamere koje daju dojam ptičje perspektive).
Pa ja sam ju imao na Insigniji još 2018, premium marke su vjerojatno imale još debelo prije.
Ali da - meni odlična stvar i "must have" za sva veća vozila!
Citiraj:
Autor zkljaja
Ovo su full koža, “Nappa” ventilirana + grijana + “masaža”
350km kao od šale, s tim da imam ozljedu donjih leđa prilično aktivnu, ne mogu sjediti dulje od pol sata u normalnom stolcu bez promjene položaja ili bez da ustanem
|
A i DCC ti vjerojatno isto nije škodio