Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Autor Mladenxy
Svaki dan sam u centru osam sati, živjeti u tom zatvoru meni bi bila kazna. Konstantni promet ispod prozora, auti, tramvaji od koji vibriraju stare zgrade, biciklisti koji ti odrežu nos dok izlaziš iz ulaza, trubljenje, bagra koja se kreveljei po noći, advent pizdarije, nema parkinga, hodaj do kante za smeće, nema lifta, prastare oronule depresivne zgrade sa kojih opada fasada, susjedi lol
Edit. U kući sam otvorim vrata i pas se sam prošeće a smeće bacam u bijelim gaćama makar me susjedi gledaju...ha ha nek gledaju u svojem sam dvorištu 
|
Ha gle... Ja zivim na Zelenom valu, dakle imam 3 trake pod prozorom, ali imam i trostruka stakla...  Problema nemam sa nicim... Tramvaj ne cujem, aute ne cujem, najvise cujem one neke motore choppere ili stavec koji razvaljuju zgrade tim nebulozno glasnim zvukovima... Trubljenja nema ili ne primjecujem... Sto se tice vibriranja zgrada, ima ekipe koja zivi pored zeljeznicke pruge, kako je tek njima, a nisu cak ni u gradu...
Advent - ha bozemoj, otkad je Promasevic uveo naplatu 0-24 i nije vise neki problem... Sto se tice kanti za smece, slazem se, to su idiotski potez imali, na kraj pameti mi nije presetavati se sa vrecom smeca po gradu...
Inace, jednom i za svagda da se naucite vi koji ne kuzite nista o 'oronulim zgradama u centru Zagreba' - zgrade se ne obnavljaju ne zato sto stanovnici centra ne zele ili nemaju love, nego zato sto idioti iz konzervatorskog zavoda zaje*avaju gdje god stignu... Cijeli centar grada je kulturno zasticeno dobro i tu pomoci nema, hoces nesto napraviti, ne mozes dok ne dobijes odobrenje od konzervatora, a dobit ces od njih odobrenje znas kad...  Druga stvar je bio natjecaj za obnovu procelja tamo negdje 2019 godine, gdje je Bandic nasao super shemu kako pokrasti gradjane, pa se prijavilo ne znam kolko zgrada sa projektima obnove fasade, vecinu toga je odradio GSKG (khm, da mi je znati cija je to firma) koji su imali svoje 'projektante'... Svaki projekt je bio reda velicine 10kEUR ili vise, samo za izradu dokumentacije... Na kraju je preko tog natjecaja obnovljena mozda jedna zgrada i to je bilo to... Postoji jos jedan natjecaj za obnovu procelja od ministarstva kulture i postoji sada novi natjecaj za obnovu nakon potresa koji je bio 2020... Dakle 5 godina je trebalo da se nesto pokrene jer su svi je*eno nesposobni... Sve u svemu, long story short - obnova procelja zgrada u centru je jako komplicirana prica koju ne shvaca nitko tko nije dosao u doticaj sa time, a ja eto, jesam i to iz prve ruke jer sam sjedio sa konzervatorima koji su me uvjeravali da moramo srusiti erker i nanovo ga sagraditi od siporexa... 
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika
2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS
Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen
|