Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.09.2025., 11:27   #83327
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Kad sam u Rijeci i ja zivim u kuci... U tom slucaju OK, ali svejedno nejdem u speceraj, naklikam preko neta sta mi treba i samo odem po pripremljene kutije... Da se ne bi seto sat vremena po shopping centru i guro prekrcana kolica...

U Zagrebu uopce ne pomisljam ici u speceraj, tu lijepo naklikam sta mi treba pa mi donesu doma u stan...

Ima to svoje prednosti i mane... Recimo, velika prednost je da mi auto uopce ne treba u centru i palim ga jednom ili dvaput tjedno, sve obavljam pjeske, trajvanom ili biciklom... Stare zgrade u centru su sve samo ne krletke ili kosnice - stanovi su veliki i prostrani sa visokim stropovima...

Zivio sam u kuci sa vrtom do 18. godine i hvala, ali ne hvala, radije stan... Previse to odrzavanja za moje neke pojmove, stalno treba nesto raditi kad imas kucu, hoces brinut se o vrtu, hoces stalno nes popravljat, zidat, prezidavat, itd... Nemam ja volje za to...
Svaki dan sam u centru osam sati, živjeti u tom zatvoru meni bi bila kazna. Konstantni promet ispod prozora, auti, tramvaji od koji vibriraju stare zgrade, biciklisti koji ti odrežu nos dok izlaziš iz ulaza, trubljenje, bagra koja se kreveljei po noći, advent pizdarije, nema parkinga, hodaj do kante za smeće, nema lifta, prastare oronule depresivne zgrade sa kojih opada fasada, susjedi lol

Edit. U kući sam otvorim vrata i pas se sam prošeće a smeće bacam u bijelim gaćama makar me susjedi gledaju...ha ha nek gledaju u svojem sam dvorištu

Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 06.09.2025. u 11:33.
Mladenxy je offline   Reply With Quote