A ima nesto i u tome sto velite vas trojica... Valjda smo mi blazeni pa smo u zgradi gdje su stanari normalni i nema ekscesa...

Sa druge strane u kuci u Rijeci (to su kuce u nizu) smo nekidan imali priliku gledati obiteljsko nasilje u kuci lijevo od nase, u kuci desno su nekakvi Nepalci, nekidan se potukli u 6 ujutro... U drugoj kuci na Kastvu pak imamo 1000m2 okucnice pa se ti brini o tome... Rekoh vec - hvala, ali ne hvala...
Sto se tice visine 3.5m i toga da sva toplina ode gore, pa i ne bas jer u tim stanovima imas prirodnu cirkulaciju zraka bas zbog te visine... Topli zrak ode gore, hladni se istiskuje lagano prema dole, zagrijava i tako ukrug... Dok smo bili u manjem stanu u Srediscu, nova zgrada, toplinska izolacija, vamotamo svasta, po zimi nisam mogo zivjet tamo - ako se dobro sjecam, stalno je bio suhi zrak, a nismo pregrijavali, po ljeti pak sam stalno bio usaftan... U ovom stanu u centru nemam nikakvih problema, al istina, grijem na 21.5C jer mi drzi vlaznost na oko 40%, sto mi je OK... Sve preko toga bi mi isusilo zrak i... nije to za zivjet vise onda... Po ljeti nas nema tako da ne znam kako je, ali mislim da mozemo komotno i bez klime zivjet...