Citiraj:
Autor Amdejac
Ja samo gledam kako će se moja guzica osjećati u sicu i koliko udobno ću se vozit. A da je yaris neki wow i nije. Pa s njim nemreš ni po pošteni špeceraj otić u dućan. To je kanta za vožnju od točke A do točke B. Bez komfora, udobnosti i ičega što bi trebao biti auto. Alfe su na glasu da se kvare i ljudi ih voze. Znaju da se kvare, ali osjećaj vožnje nije isti ko u yarisu. I Audi e-tron ima mana i nek se kvari, i BMK za garanciju, ali osjećaj vožnje i užitak nije isti kao u Yarisu.
|
A gle sve je stvar ukusa i potrebe. I ja sam mislio da je Smart precijenjeno smece do trena kad se nisam vozio u jednom usred dnevnih guzvi Minhena. A s obzirom na buku koju generira imas osjecaj da vozis karting

Yaris je za one koji zele hibridnu alternativu automobilima kao sto je Clio kod kojih ce van normalnih servisa biti bez brige. Tak jednostavno. Da je 20k puno za takav auto? Da. Za te pare mozes i A klasu dobit koja je malo finiji auto (ali i skuplji u odrzavanju). Al trenutno je sve skupo u 3pm. A da idemo po pitanju guzice i udobnosti moja nebi sjedala u nista ispod E-klase al hebiga...mogucnosti su daleko ispod a takav auto za vozit po velikom gradu je koma. Tak da - kupio komforniji sic za bicikl i deri Misko!